RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thereses mor håper datteren er i Pakistan

Drammen (NTB): Inger-Lise Johannessen har mest tro på at Therese ble bortført til Pakistan i 1988. Det forteller hun i en ny bok, der hun beskriver hvordan de siste 25-årene har vært for henne.

- Det er det jeg håper mest på. For dette sporet innebærer et håp om at Therese faktisk lever, skriver Inger-Lise Johannessen i boken ifølge Drammens Tidende.

Ni år gamle Therese forsvant sporløst fra Fjell i Drammen på kvelden søndag 3. juli 1988.

I boken forteller Inger-Lise Johannessen om sitt forhold til en pakistansk mann. Etter at dette forholdet ble slutt, traff hun mannen som skal være Thereses biologiske far, en spansk sjømann. Etter kort tid ble hun gravid. I boken spekulerer Johannesen på om familien til den pakistanske ekskjæresten trodde at Therese var datteren hans, noe det gikk rykter om på Fjell på denne tiden.

Hennes bistandsadvokat Fridtjof Feydt har hatt et eget team som har gått gjennom politiets etterforskningsmateriale i saken. På bakgrunn av dette har teamet levert en rapport til politiet med sine anbefalinger. Teamet mener at dette sporet aldri ble etterforsket fullt ut (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere