RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thomas synger karaoke

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Har du lyst å oppleve tidligere Idol-dommer Thomas Strzelecki synge karaoke? Da må du få med deg Spillmagasinet denne lørdagen. Cathrine tar deg ellers med på Oslo LAN.

Thomas Strzelecki har vært på rockeklubb og spilt og sunget karaokespillet Singstar med J-Diva, tidligere kjent som Gry Jannicke Jarlum. Thomas er gammel fan av opphavskvinnen til kjempehiten «Svake mennesker». Snart kommer det en norsk versjon av spillet, og Thomas håper at denne klassikeren er med.

Cathrine har vært på Oslo LAN, som er et gigantisk dataparty som foregår i Valhall, der tusenvis av unge mennesker møtes for å spille spill, lage animasjoner og møte venner.

Imperiesoldat

Spillmagasinet anmelder ellers den nye utgaven av Eye Toy, der du selv blir plassert midt i selve videospillet ved hjelp av et lite kamera. Det er laget mange Star Wars-spill, men i det nyeste kan du velge å være imperiesoldat for første gang. Finn ut om det er verdt pengene!

Hvor lenge kan barn spille videospill? Finn Bjelke er kjent som moromann fra NRK radio og ga nylig ut sin andre bok om å være pappa. Vi besøkte ham hjemme, og sjekket spillsamlingen til datteren Kaja Bjelke (9).

Ukens premie er en Nintendo GameCube med spill!

Se Spillmagasinet på TV 2 lørdag 9. oktober 2004 kl. 19.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere