Thomassen solgt til AGF Århus

VALLHALL (vif-fotball.no): På grunn av private familiære årsaker har Dan Thomassen kommet til Vålerenga med ønske om å bli solgt til AGF Århus i Danmark. Dette ønsket har Vålerenga etterkommet selv om klubben i utgangspunktet ikke ønsket å selge midtstopperen.

23.06.08 16:38

Dan Thomassen kom til Vålerenga som Bosman-spiller fra FC København 1. juli 2007 og forlater allerede nå klubben til fordel for danske AGF Århus.

- Dan har oppgitt private familiære årsaker til at han ønsket å bli solgt. Han så ingen mulighet til å fortsette fotballkarrieren i Vålerenga og Oslo slik situasjonen var. Nå reiser han tilbake til sin hjemplass i Danmark, forklarer sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif-fotball.no.

- Vi synes det er leit å miste en klassespiller som Dan, men har full forståelse og respekt for valget han har måttet ta. Vi mister en bauta i forsvaret vårt men skal gjøre hva vi kan for å tette tomrommet.

Thomassen er aktuell for bortekampen mot Fredrikstad 30.juni og hjemmekampen mot Stabæk 6. juli før han slutter seg til AGF Århus.

Thomassen har så langt spilt 24 kamper for Vålerenga og scoret ett mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag