RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thuen og Bjørdal senket Ready

Sist oppdatert:
VALLE (vif.no): Vålerenga sikret seg tre nye poeng i interkretsserien da Ready ble slått 2-0 i varmen på Valle lørdag ettermiddag. Kristoffer Thuen og Erik Bjørdal scoret målene.

- Jevnt over varmt, er konklusjonen i dag. Vi kan ikke klage på at sommeren har kommet, men vi merker jo at gutta blir slappe når det er så varmt som i dag. Vi har ikke balltempo og produserer få sjanser, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif.no.

- Varmen er lik for begge lag, men det bidro til at de fremmøtte fikk se en temmelig dårlig fotballkamp.

Stillingskrig
Med godt over 30 grader i lufta og varme gummikuler under beina, ble kampen mellom Vålerenga og Ready en ganske laber forestilling. Vålerenga tok initiativet fra start og hadde ballen mest mot hardtarbeidende gjester fra vest. Likevel ble det produsert få sjanser. Ilias el-Hafedi hadde den største før pause. Spissen dro seg forbi keeper, men mistet balansen og avslutningen ble reddet på streken.

- Det var stillingskrig stort sett hele kampen med mye lange baller. Både gutta og vi på sidelinja ble ganske heite i toppen og vi klarte ikke å gjennomføre det vi hadde blitt enige om før kampen.

Løsnet til slutt
I andreomgang fortsatte kampen som før pause og frustrerte Vålerenga-spillere skapte lite. Først åtte minutter før full tid fikk VIF-gutta noe å juble for. En corner fra Mathias Samuelsen havnet etter mye klabb og babb hos Kristoffer Thuen og på andre forsøk kriget midtstopperen ballen i mål.

Fem minutter senere doblet Vålerenga ledelsen. Ballen gikk fra Adnan Haidar på venstresida via Michael Omoijuanfo og Ilias el-Hafedi til Erik Bjørdal på høyrekanten som dunket ballen opp i nærmeste kryss fra ti meter.

- Det løsna heldigvis til slutt. Etter at vi gikk opp til 1-0 la Ready om til tre mann bak. Det ga masse rom til oss og vi kom til mange sjanser mot slutten av omgangen, forteller Mikkelsen.

- Hovedfokuset i interkretsserien er ikke poengene, men på en dag som i dag, der ingenting fungerte i varmen, er det godt å kunne ta med seg tre poeng.

Tommy er en luring
Motstander Ready er nykommer i interkretsserien og har begynt å bite fra seg i de siste kampene.

- Ready skal honnør for at de jobba hardt hele matchen. De hadde relativt bra defensiv organisering og var kontante i duellene. Ready-trener Tommy er en luring, sier tidligere Ready-trener Mikkelsen.

På en dårlig dag var det naturlig nok få spillere som utmerket seg, men VIF-treneren skryter av innhoppet til Erik Bjørdal.

- Kjempemoro at Erik scoret et mål. Han kom inn på høyrekanten etter pause og gjorde en veldig bra jobb.

11. serierunde, interkretsserien
Vålerenga – Ready 2-0 (0-0)

Valle Hovin kunstgress

Mål: 1-0 Kristoffer Thuen (82), 2-0 Erik Bjørdal (87)

Gule kort Vålerenga: Ilias el-Hafedi, Fredrik Carlsen, Joakim Eyde

Vålerengas lag: Joakim Trzebinski – Emilio Garcia, Kristoffer Thuen, Martin Fermin (Michael Omoijuanfo fra 86), Joakim Eyde (Ilias el-Hafedi fra 80) – Christer Jensen (Fredrik Carlsen fra 60), Bård Tjønneland (Nikolai Djupesland fra 45 [Adnan Haidar fra 81]), Mathias Samuelsen (Christian Svendby fra 64), Adnan Haidar (Amin Nouri fra 45) – Bardh Shala, Ilias el-Hafedi (Erik Bjørdal fra 45)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere