RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti års fengsel for over 1000 sexovergrep

Kristiansand-mannen misbrukte sine to døtre og sin grandniese.

En mann i førtiårene er dømt til ti års ubetinget fengsel for over tusen sexovergrep mot sine to døtre og sin grandniese, det skriver Fædrelandsvennen.

Mannen må også betale 640 000 i oppreisningserstatning til jentene. Ifølge avisen er han i tillegg dømt for å ha kjøpt og omsatt 3,3 kilo hasj, og må i denne forbindelse betale en inndragning på 100 000 kroner som gevinst gjennom narkotikaomsetningen.

Fem år med overgrep
Mannen skal ha forgrepet seg på sine to døtre over en femårsperiode. Grandniesen skal han ha misbrukt flere ganger gjennom et halvt års tid, i tillegg til å ha truet henne for å få gjennomført de seksuelle overgrepene. Overgrepene av døtrene skjedde i situasjoner der jentenes mor ikke var til stede.

Avisen skriver videre at tingretten i forbindelse med straffeutmålingen bemerker at «overgrepene har skjedd på en kynisk måte for å tilfredsstille sine egne seksuelle behov. Han har fratatt jentene deres trygghet i deres mest sårbare alder. Tiltalte har på en utspekulert måte tilrettelagt forholdene slik at han kunne forgripe seg på de fornærmede».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere