Ti måneder for sex og sjikane

Foto: (TV 2 Nettavisen)

Den 38 år gamle mannen som har "terrorisert" sin den gang 15-årige eks-kjæreste via sms og grafitti fikk ti måneder i fengsel og 50 000 i bot.

31.01.06 18:11

Mannen ble dømt for å ha hatt sex med en mindreåring. Hun var femten år og åtte måneder da de begynte å ha samleie. Jenten som ikke klarte å forklare seg i retten mens 38-åringen var tilstede, ble gravid etter kort tid. Hun valgte å ta abort og gikk igjennom en tung periode etterpå.

Etter at det ble slutt mellom de to, startet en lang periode hvor den godt voksne mannen plagde den unge jenten.

"Lik funnet"

«Politiet har nettopp funnet et lik med feite lår, gule tenner og slapp rompe. Send melding om du er ok, hilsen bekymret x».

Dette var en av de truende tekstmeldingene jenta mottok fra sin eks-kjæreste.

Ifølge tiltalen skal mannen ha sendt flere hundre sms med truende og sjikanerende innhold. En annen kvinne ble truet med at nakenbilder av henne ville havne på nettet hvis hun ikke hadde sex med 38-åringen.

Grafitti

Hans 15 år gamle eks-kjæreste måtte se flere grafittimeldinger med sitt navn på skolen der hun går. Sprayet utover veggen stod påstander om utroskap og annen sjikanering.

Jenten gikk til politiet og fikk pålagt mannen besøkelsesforbud. Dette stoppet ikke mannen som helt frem til dagen før saken kom opp i retten fortsatte å sende meldinger til henne.

Fire av de ti månedene mannen ble idømt ble gjort betinget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.