RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti måter å se yngre ut på

Sist oppdatert:
De aller fleste drømmer om å se bra ut. Her er noen tips om hvordan du kan forbedre utseendet med enkle grep.

Noen er villige til å forsøke harde dietter og kirurgi i jakten på en penere kropp. Heldigvis finnes også noen mer naturlig metoder som kan forbedre utseendet ditt.

¿ Stram opp magen
Bruk fem minutter på sit-ups hver morgen. Prøv å gjennomfør to eller tre sett med 15 repetisjoner. Dersom du klarer å få dette inn i morgenrutinene vil det gjøre underverker for både magen og resten av kroppen.

¿ Bruk trappene
Velg trappene i stedet for heisen på jobb og andre steder. Å gå i trapper er svært god trening og dette er en treningsform som er lett å få til å passe inn i hverdagen. Ifølge MSN Fitness forbrenner du en kalori for hvert 15. trappetrinn.

¿ Hjemmetrening for beina
Stå med ryggen mot en vegg og føttene ut fra veggen slik som på bildet til venstre. La så kroppen synke ned langs veggen til lårene dine er parallelle med gulvet, så presser du deg opp igjen. Prøv å gjøre to sett med 15 repetisjoner.

En annen god øvelse for å styrke beina er knebøy. Start med å ta et stort skritt og senk kroppen slik at kneet på den foten som står i ro nesten berører bakken. Når kneet nesten berører bakken presser du deg opp igjen. Kneet på den fremste foten skal helst være i en 90 graders vinkel. Prøv to sett med 15 repetisjoner på hver fot.

¿ Undertøy som former kroppen
Det finnes mye forskjellig undertøy for kvinner som kan forme både mage, rumpe, hofter og bryster. Menn bør hoppe over dette tipset :)

¿ Yoga
Dette er god trening samtidig som det øker konsentrasjonen og velværet. Stadig flere bruker yoga for å koble av fra en travel hverdag.

¿ Gå på tur
Går en tur i nærområdet ditt. Da får du bade friske luft og kommer i bedre form. Dette fører også til at du føler deg mer vell.

¿ Drikk mye vann
Å forsyne kroppen med nok vann er viktig både for huden og hvor bra kroppen din fungerer. Erstatt gjerne kaffekoppen med en vannflaske, det vil garantert gjøre godt for deg. Frukt og annen mat som inneholder mye væske er også anbefalt for både utseendet og velværet.

¿ Ny frisyre
Finn en frisyre som passer til ansiktet ditt. Det finnes ingen bedre måte å ta bort fokuset fra kroppen din enn et pent smil og en vakker frisyre.

¿ Brunfarge på boks
Hvorfor utsette huden for skadelige solarium når du kan kjøpe brunfarge på boks?

Kilder: IVillage.com, MSN.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere