Ti skadd i kjedekollisjonen på E18

Holmestrand/Oslo (NTB-Christofer Kjos Gabrielsen/Ole Morten Eriksen): Seks barn fikk lette eller moderate skader i kjedekollisjonen der 15 kjøretøy var innblandet på E18 i Vestfold fredag. Fire voksne ble også skadd, men ingen av dem kritisk.

15.03.13 18:56

Sykehuset i Vestfold (SiV) opplyser at hele 25 personer ble brakt til dem etter den omfattende ulykken som skjedde på glatt føre like før klokken 14 fredag ettermiddag. Flere ble også brakt til legevakt for sjekk etter kjedekollisjonen.

Ulykken skjedde i inngangen til Hemtunnelen mellom Holmestrand og Tønsberg. Elleve personbiler, en skolebuss full av barn, to lastebiler og en tankvogn var involvert i kjedekollisjonen.

To voksne ble sittende fastklemt - en i bussen og en i en av lastebilene. Blant dem som ble kjørt til sykehus var 19 barn og seks voksne.

Ved 18-tiden fredag opplyser kommunikasjonssjef Merete Lindahl ved SiV at alle barna fortsatt oppholdt seg på barneavdelingen ved sykehuset, men at sykehuset var i tett kontakt med Risør kommune for å få på plass et tilbud om transport til hjembyen for de fleste av dem i løpet av kvelden. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.