RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti tøffe til togturen

Sist oppdatert:
Savner du et skikkelig godt spill til din håndholdte konsoll? Her er ti fine forslag.

(Spillmagasinet): Om du sitter på toget, venter på bussen, skal på lang flytur eller bare har noen ledige minutter. Et godt spill til din håndholdte konsoll forkorter tiden betraktelig.

Å vite hvilket spill som er verdt pengene er et evig problem, men heldigvis har du Spillmagasinet til å vise vei i spellinga.

Her er ti spill du garantert blir fornøy med:

New Super Mario Bros

Format: Nintendo DS. Sjanger: Plattform.

Hadde terningen hatt sju kanter ville «New Super Mario Bros» fått toppkarakteren. Spillet er et mesterverk og det foreløpig beste argumentet for å skaffe seg en DS, skrev vi om dette spillet da det kom. Og det mener vi fremdeles.

[ Les anmeldelsen her ]

Loco Roco

Format: PSP. Sjanger: Plattform.

Artig og originalt, «Loco Roco» er kreativt, utfordrende og kjempemorsomt. En stjerne på PSP-himmelen.

[ Les anmeldelsen her ]

Daxter

Format: PSP. Sjanger: Plattform.

«Daxter» er innimellom frustrende vanskelig, og det finner ikke akkurat opp hjulet på nytt. Men spillet er likevel et av de bedre du får tak i til PSP. på. Det er stort, utfordrende, underholdende og viser hva maskinen er god for.

[ Les anmeldelsen her ]

GTA: Vice City Stories

Format: PSP. Sjanger: Action.

Også det andre «GTA»-spillet til PSP er en sikker vinner for actionfantaster. Vår anmelder var tidlig ute med å foreslå denne tittelen som kandidat til «årets spill». NB! 18 års aldersgrense.

[ Les anmeldelsen her ]

Phoenix Wright: Ace Attorney

Format: Nintendo DS. Sjanger: Eventyr, Action.

Er du ute etter en ny type krimopplevelse i påsken er «Phoenix Wright: Ace Attorney» spillet for deg. Morsomme, utfordrende og kreative oppgaver gjør spillet til enda en fjær i DS-hatten, men du må være forberedt på å lese en del.

[ Les anmeldelsen her ]

Mario Kart DS

Format: Nintendo DS: Sjanger: Bilspill.

Kremen av underholdning. Banene er en blanding av nye kreasjoner og klassikere fra de andre «Mario Kart»-spillene. De er fulle av kreative påfunn og ting å se på, og er like utfordrende som alltid. Et «må ha»-spill.

[ Les anmeldelsen her ]

Tetris DS

Format: Nintendo DS. Sjanger: Tenkespill.

Den udødelige spillklassikeren «Tetris» er ute på Nintendo DS, og trenger neppe en forklaring. Seks underholdende spillmoduser og en fantastisk morsom flerspillerbit, gjør «Tetris DS» til det beste puslespillet på Nintendo DS.

[ Les anmeldelsen her ]

Advance Wars: Dual Strike

Format: Nintendo DS. Sjanger: Strategi.

«Advance Wars: Dual Strike» er antagelig det beste strategispillet du får til Nintendo DS. Spillet lever under mottoet «lett og lære, vanskelig å mestre», og leverer underholdning i time etter time.

[ Les anmeldelsen her ]

Killzone: Liberation

Format: PSP. Sjanger: Skytespill.

Gode skytespill til PSP finnes det ikke mange av, men «Killzone» er derimot en underholdningspakke av virkelig størrelse. Spillet er Eeegant, avansert, morsomt og engasjerende. Grafikken er knall og lastetidene minimale. Slike skytespill vil vi se flere av på Playstation Portable.

[ Les anmeldelsen her ]

Field Commander

Format: PSP. Sjanger: Strategi.

Strategispillet «Field Commander» gir alle lommegeneraler noe å bryne seg på. Spillet er lett å lære seg, men tar lang tid å mestre. De smarte datamotstanderne byr hele tiden på nye utfordringer, og når de er knust sønder og sammen kan du leke deg med en stor flerspillermodus.

[ Les anmeldelsen her ]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere