RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti ting menn hater ved kvinner

(Shutterstock)
Sist oppdatert:
Kvinner sliter ut menn på flere måter.

(SIDE2): At kvinner forsøker å forandre mannen til det bedre, er både kjent og kanskje sant. Men at mannen ikke liker alt ved kvinnen er ikke like belyst.

Danske menn har sagt hva de misliker, og trolig passer listen også for hva norske menn finner mindre attraktivt ved norske kvinner.

Sjekk hva som er på forsiden av Side2 akkurat nå!

1. Barnslige kvinner
Kvinner som samler på bamser eller dukker, som sover i pyjamas eller snakker med babystemme.

I det hele tatt kvinner som har for mange vaner som minner om en ni år gammel pike, er turn-off for mange menn. Slutt!

2. Humørsvingninger
Å skylde på mensen fire uker i måneden går ikke, og kvinner som sutrer, klager og kjefter, for deretter å smile og innynde seg, før de i neste sekund atter raser og ser rødt, er for mange menn rett og slett for slitsomt.

3. Kvinner uten ambisjoner
Kvinner som tror det å være vakker og sexy er nok for å oppnå suksess faller ikke i god jord. Man må jobbe for å oppnå noe - uansett.

Det at det finnes såkalte «trofékoner» er kanskje ikke bare noe man skal ugle-se mannen for, altså...

4. Sminkebruken
Lag på lag med brunkrem, foundation, pudder og dekkrem. For mye er bare for mye, også av de tingene kvinner bruker for å gjøre seg selv lekre.

Dersom mannen må bekymre seg for om den lyse sofaen får flekker eller det er umulig å bruke hvit t-skjorte når han er med dama, så tyder det på et overforbruk av det som måtte befinne seg i sminkepungen.

5. Bekreftelse
«Ser jeg tykk ut i denne?» er et spørsmål mer enn én kvinne har spurt sin utkårede. Og menn svarer – sant eller usant – at «Selvfølgelig ikke, kjære!»

En ting er at mannen blir utrolig lei de unødvendige spørsmålene, en annen - og kanskje verre - er at de ofte må være uærlige for å bevare husfreden. Slitsomt!

6. Elendig sjåfør
Et punkt som bør være til stor irritasjon for den moderne, uavhengige kvinne – men mange menn irriterer seg altså over kvinners kjøreegenskaper.

Ikke kan jenter lukeparkere, de ødelegger felger, kanaler og hjuloppheng og stanser all trafikk fordi de ikke kan rygge. Sukk.

7. Manglende vurderingsevne
Kvinner som ikke skjønner hvordan de skal oppføre seg i bestemte situasjoner.

Dukker man opp i høye hæler dagen man skal hjelpe venner å flytte eller for fjellturen i Rondane sammen med kjæresten, har man misforstått fullstendig hvorfor man er der.

Bruke hodet er fint.

8. Pyntesyk
Har du fylt opp hver centimeter av vinduskarmer og hyller med nips og annen pynt, møter du nok liten forståelse fra mannen.

Pynten er i veien, det har ingen funksjon – og det gjør det bare vanskeligere å vaske leiligheten.

Dessuten er det vel også tvilsomt at han vil synes at pynten er nettopp det den er ment å være - fin.

9. Fordomsfull
«Alle menn er drittsekker!»

Noen menn er idioter, men langt fra alle. Har du truffet en ny fyr, så ikke snakk om hvilken elendig, tiltaksløs tosk eksen din var. Menn er lei av å måtte forsvare kjønnet sitt, kun fordi en annen mann en gang i tiden har oppført seg dårlig.

10. Gi rom!
Å bry seg om å sende oppmuntrende eller søte sms kan stort sett bare være positivt.

Men ikke overdriv – er man på hver sin kant og holder på med sine ting, så ikke oppfør deg som besatt. Er han ute sammen med kompisene sine, så la han være i fred – ikke ring eller send meldinger, også menn trenger tid til seg selv og sine interesser og venner.

Les også: Sms-ene du ikke bør sende

Heldigvis så er det minst like mange av kvinnens egenskaper menn liker: Selvfølgelig kroppen, men også smilet, blikket, ærlighet, intelligens og selvtillit, stå på topp ti listen over hva menn liker. Og ikke minst, - det at kvinner ikke er som menn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere