RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tid for hjemmekontor

Sist oppdatert:
Enten man jobber hjemme hele tiden, eller man gjør det en gang i blant, ønsker stadig flere nordmenn å ha et kontor i boligen sin. Denne gang skal Kjersti Bergesen og gutta til en byleilighet og lage hjemmekontor.

Den svenske designeren Jon Eliason skisserer og planlegger et kontor i den ene delen av en dobbeltstue. Han ser for seg et design der stue og kontor ikke kommer i konflikt med hverandre, men at helheten er lekker, koselig og profesjonell.

Gulvbelegg på veggen

Utfordringene er mange, for rommene har fra før både falske bjelker i taket og skeive, stygge gulv. Snekker Stein Gullaksen og maler Einar Nilsson får store utfordringer når de strekker nytt tak ved hjelp av gammel metode.

Veggene skal fornyes ved hjelp av gipsplater og de lager en smart oppbevaring for TV. Samtidig legger de gulvbelegg ikke bare på gulvet, men også oppetter veggen.

På TV 2 torsdag 11. november 2004 kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere