RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiden inne for Tandbergs marked

Sist oppdatert:
Morgan Stanley mener tiden kan være inne for å investere i selskaper som leverer utstyr og løsninger til bruk på fastlinjebaserte nettverk, blant annet videokonferanseløsninger
I en større analyse mandag oppgradert Morgan Stanleys analytiker Alkesh Shah flere aksjer tilknyttet dette markedet, blant annet Tandbergs hovedkonkurrent på videokonferanseløsninger, Polycom. Polycom ble hevet fra en nøytral anbefaling til overvekt.

Shah mener at så langt har aksjene steget på bedring i sentimentet i markedet tross svakere underliggende forhold. Nå mener han at også de fundamentale forholdene for nettverksutstyr og løsninger basert på fastlinjer har nådd bunnen og at man er klar for opptur, melder CBS MarketWatch

Morgan Stanleys Shah har gjennomført en rundspørring blant informasjonssjefer som indikerer en vekst på 2 prosent neste år i it-budsjettene.

Han tror nettversutstyr vil bli en vinner når investeringene øker. Han ser en sekvensiell vekst fra tredje til fjerde kvartal på 11 prosent. Prisingen er imidlertid fortsatt høy og sektoren heves bare til nøytralvekting.

Når det gjelder Polycom, mener Shah at selskapet har en sterk fundamental posisjon, finansielle resultater og utsikter, og en relativt attraktiv prising.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere