RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Louis Vuitton)

Tidenes fotballduell

Se hva som skjer når tre fotballegender møtes til duell.

(SIDE2): Hva skjer når fotballikonene Pelé, Maradona og Zidane møtes for en vennligsinnet runde fussball? Det har det franske motehuset Louis Vuitton dokumentert, og resultatet er en serie bilder tatt av den kjente fotografen Annie Leibovitz.

SE FLERE BILDER NEDERST I SAKEN!

God steming
Det var i forbindelse med en reklamekampanje at det franske luksusmerket hadde greid å samle fotball-trekløveret.

Det har lenge versert rykter om at det har vært en isfront mellom Pelé og Maradona, vedrørende en diskusjone om hvem av de som er tidenes beste fotballspiller. Men det var ingenting som tydet på at den påståtte uenigheten la en demper på stemning.

Fra bildene å tolke så det ut som stjernene fant tonen, mens de spilte en runde vennligsinnet fussball.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

- Beæret
Pelé fra Brasil, Diego Maradona fra Argentina og Frankrikes Zinedine Zidane har alle vunnet de største fotballtrofeene og alle har båret den legendariske nummer 10-trøyen.

Ved baren står en Louis Vuitton Pégase amerikakoffert i serien Mon Monogram, personalisert med initialene til Zinedine Zidane, mens en Keepall hviler på en krakk like ved. Slagordet sier: «Tre store reiser, ett historisk spill».

–Hvilken fotballfan har ikke drømt om å se disse tre levende legendene, Péle, Maradona og Zidane, spille mot hverandre? Louis Vuitton er beæret over at de alle ville stille opp i vår kjerneverdikampanje, sier Antoine Arnault, Louis Vuittons kommunikasjonssjef i en pressemelding.

Video fra møte
Den nye kampanjen vil komme på trykk i juni, og blir da å finne i et utvalg internasjonale magasiner. En samtale mellom de tre fotballproffene vil også bli lagt ut på louisvuittonjourneys.com.

I forbindelse med sitt pågående engasjement for miljøansvar og bærekraftig utvikling, vil Louis Vuitton gi en donasjon til The Climate Project, ledet av fredsprisvinner Al Gore, på vegne av Pelé, Maradona og Zidane.

HER ER BILDENE FRA PHOTOSHOOTET:

3192

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere