RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Ebay)

Tidenes mest absurde Halloween-kostyme?

Sist oppdatert:
Ikke kjøp denne til barna dine.

Hvert år før halloween prøver leketøysbutikkene å overgå hverandre i hvem som har de mest kreative halloween-kostymenene.

Noen er skumle, mens andre er bare søte. Dette kostymet ble forsøkt solgt på Ebay nylig, og føyer seg inn i rekken av tidenes mest smakløse halloween-kostymer.

Ble raskt fjernet
Ebay-brukeren «Realface13» prøvde nylig å selge denne James Holmes-masken for 500 dollar. Masken, som skal forestille James Holmes, som drepte 12 og skadet 58 under kinomassakren 20. juli i år, er kanskje et av tidenes minst sjarmerende Halloween-kostymer.

Selgeren skrev følgende i annonseteksten

«Med denne masken kan du sjokkere alle du kjenner. Forestill deg at du har masken av en av USAs verste massemordere gjennom tidene.»

Det var Denver Westword som rakk å plukke opp annonsen før den ble fjernet.

En representant for nettauksjonen fortalte 9News at annonsen var fjernet fordi masken brøt med selskapets etiske regelverk.

Mest lest i Nettvisen nå:

Vant masken i poker
- Ebay tillater ikke annonser som prøver å profittere på menneskelig tragedie og lidelse. Av respekt for ofrene har vi derfor fjernet annonsen, sier selskapet i en uttalelse.

Masken ble spesiallaget av en designer til en privat samling.

Selgeren hevder at han vant masken over et slag poker i Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere