RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes mest sexy filmøyeblikk

Sist oppdatert:
Scenen der Ursula Andress kommer opp av vannet i James Bond-filmen "Dr No" er kåret til den mest sexy filmopplevelsen gjennom tidene.

Det er 41 år siden Andress spilte rollen som fristerinnen Honey Rider i James Bond. Likevel topper hun en kåring av de 100 mest sexy filmøyeblikkene noensinne, skriver Ananova.

Andress som i dag er 67, henviser dermed Sarah Michelle Gellar til en andreplass. Gellar belønnes med andreplassen for kyssescenen med Selma Blair i “Cruel Intentions”.

Kvinnedominans
Flere tusen brukere har stemt frem sine favoritter på Channel 4s hjemmesider.

- Det er fint å se at et ikon kan bestå tidens test, og fortsatt være den mest sexy sirenen på skjermen i konkurranse med mye yngre konkurrenter, sier en talskvinne for Channel 4.

Listen domineres ikke uventet av kvinner, og på tredjeplass finner vi Salma Hayeks dansescene i filmen ”From Dusk Til Dawn”.

Fjerdeplassen inntas av George Clooney og Jennifer Lopez i filmen ”Out Of Sight” der de havner sammen i bagasjerommet på en bil. Denne scenen får ros for at den er svært romantisk uten at noen av de involverte kaster klærne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere