RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes tegnefilm?

Løvenes Konge har ikke vært tilgjengelig på DVD før Disney fikk såpass slank lommebok at de ga den ut. Her er den med nye scener.

Når Løvenes Konge var det den ubestride eneren blant tegnefilmer. Den hadden emosjonell sterk historie, var morsom og spennende uansett alder og animasjonsmessig var den av den beste i klassen.

Nå har tiden løpt bittelitt i fra filmen når det gjelder det animasjonstekniske (Finding Nemo går flere lag utenpå denne), men historien er fortsatt like sterk.

Eller som Disney sier selv:

"Det er en stor dag i løvenes rike når løveungen Simba blir født. En dag er det han som skal overta kongetronen etter sin f ar Mufasa! Dette er til stor glede for alle utenom Scar, Mufasas slemme bror, som selv ønsker å overta tronen. Tiden går og den nysgjerrige Simba lærer seg å takle farer som en blivende konge kan bli utsatt for. Han følger sin far, får kloke råd av bavianen Rafiki og leker med kompisen Nala"

Øh, javel, ja. Uansett - her er det gode stemmer, en god historie og en svært god tegnefilm. Den nye scenen som er laget til filmen, samt den nye sangen føyer seg også ganske så sømløst inn (selv om det faktisk er helligbrøde å gjøre slike ting - ikke sant George Lucas?) i hele greia.

Alt i alt er dette en film de aller fleste bør eie, og har du barn i huset eller inne i deg selv - er det bare å rusle bort i lekebutikken og si:

"En løvenes konge på DVD, takk"

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere