*Nettavisen* Nyheter.

Tidenes ungkarsrede?

Foto: SDFL / Splash News (SDFL / Splash News)

Superstjernen har god plass å boltre seg på etter at kona flyttet ut.

20.04.09 10:43

(SIDE2): Nylig ble det kjent at kona til skuespilleren Mel Gibson, Robyn, har søkt om skilsmisse. De to har vært gift i 28 år, og har syv barn sammen. Seks av disse er myndige, og de to ønsker delt foreldrerett for yngstemann Tom (10).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Enorm formue
I forbindelse med skilsmissen kom det frem at paret har vært separert helt siden 2006. Det var da Gibson ble stoppet for fyllekjøring, og kom med sine beryktede, antijødiske uttalelser .

De to skal ifølge amerikanske medier ønske å skille lag i all vennskapelighet, og det har ikke lekket ut informasjon om hvordan Gibsons enorme formue skal fordeles.

Mel Gibson er god for over 900 millioner dollar (ca. seks milliarder kroner), mye takket være storsuksessen «The Passion of the Christ» fra 2004. Han investerte selv 25 millioner dollar i filmen, som han endte med å tjene 185 millioner på - 1,2 milliarder norske kroner.

Ingen særeie
Splash News har tidligere meldt at paret ikke har særeie, noe som kan bety at formuen blir delt i to.

Gibson har uansett mer enn nok penger, og tiden etter at skilsmissen ble kjent skal han ha tilbrakt tiden på sin luksuriøse ranch på Costa Rica. Dette er en eiendom på hele 163 hektar som vender ut mot Barrigona Beach.

Da Mel Gibson kjøpte eiendommen i 2007 betalte han rundt 173 millioner kroner for den.

BILDESPESIAL: Se bildene av Gibsons eiendom lengre ned

Hvem er mystiske den Oksana?
Eiendommen ligger i svært vakre omgivelser cirka 300 kilometer vest for San Jose, og området beskrives som idyllisk jordbruksområde med minimalt med turisme.

Eiendommen består som du ser på bildene av flere bygninger, og ifølge Splash News er hele strandlinjen du ser på bildet over og bildene under en del av eiendommen, så trangt om plassen blir det nok ikke for Mel Gibson.

Den populære skuespilleren fikk for øvrig enda mer å svare for da den 29 år yngre russiske artisten Oksana Pochepa (24) sto frem som hans elskerinne.

Forholdet har ikke blitt bekreftet fra Gibsons side, og man bør kanskje ta det med en klype salt.

Det hele startet nemlig med et rykte om at Mel Gibson datet en russisk kvinne som heter Oksana. Først ble han da linket til pianisten Oksana Kolesnikova, men da det kom frem at hun hadde vært gift i 10 år og var gravid i 4. måned så ble den teorien noe svekket.

Så ble han linket til Pochepa som altså bekreftet forholdet, uten at hun helt fikk gjennomslag for sine uttalelser. Tidligere har amerikanske aviser også lenket han til artisten Oksana Lovoushka.

Siste nytt er nå at den mystiske Oksana som Gibson har blitt observert sammen med er Oksana Grigorieva, ekskona til skuespilleren Timothy Dalton. Uansett så er Mel Gibson tilbake i rampelyset så det holder, er det rart han velger å stikke av til en øde ranch på Costa Rica?

1867

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.