RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes voldeligste er tilbake

Sist oppdatert:
Voldsspillet «Manhunt» får en oppfølger.

(Spillmagasinet): «Manhunt», som ble lansert til PS2, Xbox og PC i 2003/2004, er et av de mest kontroversielle spillene noensinne. Spillet går stort sett ut på at du skal løpe rundt og drepe folk på brutale måter, og det ble lagt for hat av de fleste bedrevitere, har fått skylda for drap og masse annet rart.

Det ingen av de som kjeftet på spillet fikk med seg, var at «Manhunt» var (og er) et skikkelig drittspill som burde blitt forbigått i stillhet. Spillet er ikke pent å se på og alt annet enn artig – når jeg tenker meg om så har jeg ikke en eneste positiv ting å si om det.

Forhåpentligvis blir oppfølgeren, som har fått det kreative navnet «Manhunt 2», bedre. Spillselskapet Rockstar har nå bekreftet at spillet er på vei, og hvis alt går etter planen så dukker det opp på PS2, PSP og Wii til sommeren.

Rockstar holder kortene tett inntil brystet og vil ikke si noe særlig om selve spillet. Det eneste de har avslørt er at «Manhunt 2» skal ha en bedre historie og by på mer avanserte omgivelser.

PS2 og PSP-utgavene blir helt «vanlige» spill, mens Wii-versjonen blant annet skal utnytte bevegelsesmulighetene i kontrollen. Hvordan er foreløpig ukjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere