*Nettavisen* Nyheter.

Tidligere AP-politiker tiltalt for drapstrusler

Foto: Terje Holm, Moss Avis

04.10.13 11:21

[MOSS AVIS]: Khaqan Khan fikk mye omtale i fjor da han ble ekskludert fra Arbeiderpartiet. Det skjedde etter at Khan hadde kommet med svært sterk kritikk av statsminister Jens Stoltenberg og hans regjering på Facebook.

Etter dette har Khan møtt som uavhengig representant i Moss bystyre. Men nå er spørsmålet om en mulig dom i Moss tingrett kan påvirke Khans rett til å inneha offentlig tillitsverv i kommunen. Saken skal opp i Moss tingrett 18.november.

I tiltalebeslutningen fremgår det frem at han har kommet med svært alvorlig trusler mot ansatte ved Statens Innkrevingssentral. Videre at disse har vært egnet til fremkalle alvorlig frykt hos de ansatte.

I grunnlaget for tiltalebeslutningen fra politimesteren i Østfold heter det at Khan fredag 15. mars 2013 i et kontaktskjema via nettsidene til Statens Innkrevingssentral i Mo i Rana – etter å ha krevd stans i utlegg av sin lønn – skrev han blant annet:

«Jeg tar turen opp til dere med en 9 mm og gir dere et skudd midt i hue for nå er jeg forbanna som faen. Ring meg opp på mandag for en avklaring på saken min. Dere kan gjøre hva dere vil, men faen det her skal dere få for!!!!!» (ANB)

Les hele saken i Moss Avis

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.