RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere MC-leder dømt til tre års fengsel for vold

Fredrikstad (NTB): En 44 år gammel tidligere leder for en MC-klubb er i Fredrikstad tingrett dømt til tre års fengsel for grov vold mot en annen mann. Også en 29-åring er dømt i saken.

Ifølge retten var det bare tilfeldigheter som gjorde at offeret ble funnet i tide og ikke døde, skriver Dagbladet om dommen som falt mandag.

- Politikvinnen som fant ham forklarte i retten at hun knapt hadde sett noen som hadde vært utsatt for så stygg vold tidligere, sier politiadvokat Arild Knut Eikaas. Mannen som ble utsatt for volden, ble sparket i hodet med vernesko og slått med en manual.

44-åringen som er dømt til tre års fengsel, er tidligere leder for den lokale avdelingen i MC-klubben Outlaws, men har senere trukket seg fra klubben. Han har nektet for å ha stått bak volden. Han hevder i stedet at han forsøkte å hjelpe offeret, men retten trodde ikke på denne forklaringen.

Den 29 år gamle mannen som også ble funnet skyldig i saken, er dømt til to års fengsel. Advokat Ole Petter Drevland, som representerer 44-åringen, sier dommen vil bli anket. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere