– Utover at vedkommende ikke meldte seg frivillig, og at pågripelsen for øvrig forløp uten dramatikk, kan vi ikke gå nærmere inn på detaljer om hvor og hvordan dette foregikk, sa politiadvokat Vibeke Stolp Ekeland ved Innlandet politidistrikt på en pressekonferanse onsdag.

Den 25 år gamle mannen blir avhørt torsdag og trolig fremstilt for varetektsfensgsling.

Det er VG som skriver at den fjerde siktede har deltatt i et realityprogram tidligere.

Natt til søndag 2. januar ble en 20 år gammel mann ble bortført fra familiens hjem i Tolga i Østerdalen. Søndag kveld dukket han opp på togstasjonen på Oslo lufthavn Gardermoen. Han ble skutt i forbindelse med bortføringen, men ble ikke alvorlig skadd.

Les også: Fire personer pågrepet i Tolga-saken: Politiet vil ikke utelukke at flere kan bli mistenkt

Politiet har tidligere sagt at gjeld er et mulig motiv for kidnappingen.

Til nå er fire personer siktet i saken: Alle er menn på henholdsvis 24, 23, 27 og 25 år. Alle er tidligere straffedømt. Tre av dem bor i Oslo, mens en fjerde bor på Hamar.

Realitydeltakeren ble i 2020 dømt for hensynsløs og seksuelt krenkende atferd. Han filmet da at han og en annen person hadde sex med en kvinne, uten at kvinnen visste om filmingen. I 2013 og 2015 ble han også dømt for seksuell omgang med barn under 14 år. Han var da selv mindreårig, men ble likevel dømt til ubetinget fengsel.

Nettavisen omtalte dommen i 2020: To realitykjendiser dømt til fengsel

Nettavisen kjenner til at minst to av de siktede er tidligere dømt for mindre narkotikalovbrudd. Flere av de siktede har tilknytning til Oslo og Vestfold og Telemark fylke.

Politiet sier at de har god oversikt over saken, og rollen til de ulike siktede.

– Etterforskningen vil fortsette med full styrke. Det er fremdeles mye informasjon og mange spor i saken, og vi kan heller ikke utelukke at vi får flere mistenkte inn i saken, sa politiadvokat Ekeland onsdag.