RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tietoenator leverte i overkant

Sist oppdatert:
Den finsk-svenske IT-kjempen Tietoenator leverte resultater som var i overkant av forventningene. Selskapet holder vekstmålene fremover
Tietoenator fikk et resultat før skatt på 22,9 millioner euro i første kvartal, mot 31,1 millioner euro i samme kvartal i fjor. Resultatet var likevel i overkant av analytikernes forventninger. Ifølge nyhetsbyrået Ticker ventet analytikerne et resultat før skatt på 19 millioner euro.

Driftsresultatet til selskapet ble 23,3 millioner euro i første kvartal, mot 29,4 millioner euro i samme periode i fjor. Omsetningen til IT-konsulentselskapet ble 352,0 millioner euro, mot 310,1 millioner euro i samme periode i fjor.

Tietoenator gjentar at selskapet skal ha en vekst på 10 prosent for hele 2003, sammenlignet med 2002. Selskapets mål for andre kvartal er imidlertid en vekst på mellom 6 og 8 prosent og en EBITA-margin på 8 til 9 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere