RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tigger penger til åttlingene

Foto: Splash News
Sist oppdatert:
Nadya Suleman ber nå om donasjoner til sine nyfødte over nettet.

(SIDE2): Åttlingenes mor Nadya Suleman har opprettet en nettside for å be folk om donasjoner til de nyfødte barna, det melder Splash News.

//SE BILDER AV ÅTTLINGENE NEDERST I ARTIKKELEN//

«The Nadya Suleman Family Website» inneholder blant annet en PayPal-konto og en adresse hvor folk kan sende penger. På hjemmesiden skriver 33-åringen fra California som følger:

Takker for støtte
«Vi takker dere for all den kjærlighet og gode ønsker som dere sender til oss fra hele verden. Åttlingene kom til verden 26. Januar 2009. De er alle sunne og friske, og de vokser seg større for hver dag som går».

Den fargerike hjemmesiden viser fotografier av de seks jentene og to guttene, hvor navn og fødselsvekt er oppgitt. Barnas arbeidsledige og single mor har allerede seks barn fra før av. De første bildene av barna ble offentliggjort tidligere denne måneden.

Risikerer å miste legelisensen
Nylig ble det kjent at fertilitetslegen som gjorde Suleman til 14-barnsmor risikerer å miste legelisensen. Han har flere ganger blitt saksøkt av flere pasienter for feilbehandling og uvørenhet. Han er også anklaget for svindel og for å ha misledet pasienter.

Les hele saken: Åttling-legen saksøkt flere ganger

1545

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere