Til de beste supporterne

Les Troy Perkins sitt personlige avskjedsbrev til Vålerenga og supporterne her.

13.01.10 15:15

Diskutér keepersituasjonen i Vålerenga

Til de beste supporterne:

Før jeg forlater Vålerenga ønsker jeg å snakke til supporterne som har stått bak meg og laget i løpet av min tid i klubben. Jeg skriver dette for å informere dere personlig at jeg må forlate klubben og landet og dermed returnere til USA for ta hånd om flere saker av familiær karakter.

I løpet av mine to år i klubben har jeg vokst både som spiller og som person. Jeg har store følelser for Vålerenga og støtteapparatet har tatt mitt nivå til høyder jeg aldri kunne nådd andre steder. Jeg sender med det en stor takk til trenerne og støtteapparatet.

Jeg vet at Vålerenga har investert mye tid og penger på meg, men denne avgjørelsen er tatt med hensyn til forhold som ikke berører fotballen. Familien er det viktigste, og jeg kan aldri la noe komme i veien for dem. Det er den eneste grunnen til at jeg nå forlater klubben. Ingenting kan noensinne erstatte kveldene på Ullevaal og ingenting måle seg med Cupfinalen i 2008. Jeg har gode minner fra Vålerenga og Norge og jeg takker alle for muligheten jeg fikk til å ta del i en så flott klubb og et så flott miljø. Jeg ønsker alle kun det beste og jeg vil heie på Vålerenga fra statene.

Tusen takk.

Troy Perkins

Diskutér keepersituasjonen i Vålerenga

Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.