RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til sak mot dobbeltgjenger

Sist oppdatert:
Den populære skuespilleren og komikeren Robin Williams (52) saksøker en dobbeltgjenger som har lurt pressen trill rundt.

(SIDE2): Williams hevder at en dobbeltgjenger som heter Michael Clayton har lurt en reporter og en veldedighetsorganisasjon til å tro at han var Robin Williams.

I søksmålet hevder Williams at Claytons agent, Michael Pool, i september kalte reportere inn til en pressekonferanse. Her ble Clayton intervjuet av en reporter fra Star Tribune som trodde hun intervjuet Robin Williams.

- Rundlurt
«Han vet hvordan man slår seg til ro og passer inn i et samfunn. Når det ikke er filminnspilling på gang endrer han hårfargen», skrev reporteren i en artikkel etterpå.

Senere da svindelen ble avslørt skrev den kvinnelige reporteren en ny artikkel der hun fortalte at hun var blitt rundlurt av Michael Clayton. I søksmålet hevdes det også at Clayton lurte en kvinne som arrangerte et veldedighetsball for brannvesenet i Missouri.

Norske dobbeltgjengere
I tillegg til et ukjent pengebeløp krever Williams at hans dobbeltgjenger kun kan imitere han om han på forhånd opplyser om at han ikke er den ekte Robin Williams.

Også her i Norge finnes det mange som ligner på kjendiser. Dersom du ønsker å se andre dobbeltgjengere eller mener du ligner på en kjendis kan du besøke vår nye kjendis look-alike-side. Den finner du ved å følge lenken under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere