RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til slutt ble det Bieber-konsert

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Per-Helge Berg/Margrethe Håland Solheim): Justin Bieber entret scenen ved Operaen i Oslo klokken 20.45 onsdag til ekstatiske hyl fra tusenvis av frammøtte tenåringsjenter.

Dermed var over ett døgns venting fra de mest ivrige fansene over. Mens 18-åringen fra Canada satte i gang med sin hittil største hit «Baby» begynte sikkerhetsvaktene etter kort tid å bære vekk gråtende jenter som ikke tålte påkjenningen etter flere timers ventetid på operataket.

Anslagene på hvor mange som hadde møtt opp varierer fra 15.000 til 25.000. Selv om konserten fant sted på en scenelekter i vannet ved operataket, var det fans helt bort til begynnelsen av Karl Johans gate nede ved Oslo S.

Politiet ba tidlig onsdag ettermiddag arrangørene om å framskynde konserten så mye som mulig på grunn av kaoset i Oslo sentrum, men likevel enten idolet scenen bare 35 minutter tidligere enn planlagt.

- Vi har fortløpende vurdert å avlyse konserten, og det avgjørende har vært hensynet for liv og helse. Det er nå klart at det blir konsert, men at den vil bli framskyndet. Jo tidligere, jo bedre, sa stasjonssjef Kåre Stølen ved Grønland politistasjon til NTB etter en pressekonferanse ved 18-tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere