RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til stede i Frankrike og Australia

Sist oppdatert:
Q-Free skal levere bombrikker for 30 millioner kroner i Australia og Frankrike.
I løpet av januar har selskapet fått flere kontrakter i de to viktige selskapene.

Q-Free skal levere bombrikker til Road Traffic Authorities i region New South Wales i Australia til en verdi av 15 millioner kroner. Kunden administrerer et veinett i Australia med 4,8 millioner biler, og har vært kunde av Q-Free siden 1999.

Q-Free starter arbeidet med leveransen umiddelbart, og ordren skal i hovedsak leveres i løpet av 2007.

Frankrike

Bomveibrikkeselskapet har også sikret flere nye avtaler i Frankrike i løpet av januar. Blant kontraktene som er undertegnet er leveranse av veikantutstyr med en ramme på 6 millioner kroner. Det er første gang Q-Free har fått en slik avtale.

Det er to operatører APRR og ASF ssom er kundene i Frankrike. ASF og APRR er de to største konsesjonærene i Frankrike. I tillegg har selskapet fått ny rammekontrakt med Cofiroute for leveranse av brikker. Cofiroute opererer veisystem i Loire-dalen sydvest for Paris.

Totalt er det inngått kontrakter i Frankrike, inkludert rammekontrakter, på 15 millioner kroner i løpet av januar. Selskapet begynner å levere på rammekontraktene omgående.

Viktig inntektskilde

- Ordrer fra land som allerede har etablert betalings-systemer for veiprising er og vil alltid være en viktig inntektskilde for Q-Free, samtidig som den store veksten på lengre sikt vil komme fra markeder hvor det skal etableres nye systemer, kommenterer konsernsjef Øyvind Isaksen i Q-Free.

- Vi er svært fornøyd med å ha landet den første veikant-leveransen i Frankrike. Den er et synlig bevis på vår konkurransedyktighet i et modent marked, og underbygger selskapets vekstambisjoner, fortsetter Isaksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere