RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til sykehus etter alvorlig ulykke

Bil kjørte av veien - i Troms.


Sjåføren er alvorlig skadet etter at en personbil kjørte av veien på yttersida av Kvaløya i retning av Tromvika, skriver Nordlys.

Ulykken har skjedd mellom Grøtfjord og Tromvika, melder Troms politidistrikt. Det er fylkesvei 57 som går ut mot Tromvika. Nødetatene er på vei.

Politiets innsatsleder på stedet, Daniel Kvalsund, sier til Nordlys at en person er fraktet med ambulansehelikopter til UNN.

- Vedkommende er hardt skadet, bekrefter Kvalsund.

Bilen ligger på taket i grøfta på en relativt rett strekning.

- Det er store materielle skader. Deler av karosseriet ligger strødd på stedet, forteller Nordlys sin reporter Jørn Normann Pedersen til Nordlys.

Politiet dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet.

Du kan lese hele artikkelen her.

- Foreløpig vet vi ikke årsaken til ulykka, men kriminalteknikere er på vei fra Tromsø for å gjøre sine undersøkelser, sier innsatsleder Kvalsund.

Det er kun politi igjen på ulykkesstedet nå.

Det var like etter klokka 14.00 at alarmen gikk om den alvorlige ulykken.

- Den første meldinga gikk ut på at det var i Tromvika. Det er senere korrigert til Grøtfjordvågen, som er den lange bukta før man kjører utover igjen. Vi fikk først melding om at en person var livløs og alvorlige skadet. Senere har vi fått beskjed om at personen er i live og visstnok skal være fastklemt. Det er en alvorlig ulykke, og ambulansehelikopteret er også snart fremme, sa operasjonsleder Gaute Hoff til Nordlys tidligere tirsdag.

Påtroppende operasjonsleder Jøran Bugge sa til Nordlys i 15.10-tida at ulykken har skjedd før den store svingen i Grøtfjordvågen.

Det var kun én person i bilen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere