*Nettavisen* Nyheter.

Til sykehus etter kvelning

Foto: Tonya Wise/London Ent / Splash (All Over Press)

Fotballspiller arrestert etter at MTV-realitystjernen Tila Tequila ble forsøkt kvalt.

(SIDE2): Ifølge politiet i San Diego er Shawne Merriman fra det amerikanske fotballaget San Diego Chargers arrestert, mistenkt for å ha kvalt kjæresten Tila Tequila, skriver 730.no.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

MTV-realitystjernen, glamourmodellen og sangeren, som ble kjent etter at hun begynte å blogge og vlogge (videoblogge) seg selv i lite klær, skal ha ringt politiet søndag morgen og fortalt at fotballspilleren hadde kvalt henne og nektet å la henne forlate ham.

Politiet sier Merriman - alias det slagkraftige kallenavnet Lights Out - ble arrestert på stedet, mens 149 centimeter høye Tila ble kjørt til et sykehus, for senere å bli skrevet ut.

Merrimans advokat for anklagene, og sier at Tila var «ekstremt beruset» og at fotballspilleren kun forsøkte å hindre henne i å dra fra huset fordi han mente det ikke var trygt.

På Twitter minner Tila om sin høyde, og at hun kun veier 42 kilo, samtidig som hun indirekte sier at hun ikke hadde drukket.

- Jeg er allergisk mot alkohol. Det har vært offentlig kjent i mange år. Det er slik jeg fikk det ironiske navnet Tila «Tequila». Jeg kan ikke drikke.

Den bifile 27-åringen, som egentlig heter Tila Nguyen, har hatt to sesonger av realityserien «A Shot at Love with Tila Tequila», hvor hun velger en kjæreste blant utvalgte jenter og gutter, samtidig som hun har gitt ut tre offisielle singler, blant andre «Stripper Friends».

Se Tilas usensurerte musikkvideoer her

I sommer, like før den singaporsk-amerikanske kinaputten ble sammen med Merriman, annonserte hun en sexpause på ett år, for «å elske og respektere kroppen sin på måten Gud alltid har ønsket».

Hennes bok «Hooking Up With Tila Tequila», som ifølge undertittelen er «en guide til kjærlighet, berømmelse, lykke, suksess» og hvordan bli «festens midtpunkt», kom ut i fjor. Nettbutikken Amazon minner om at Tila «Tequila» Nguyen» antakelig er selveste symbolet på berømmelse i dagens digitalalder.

Se eksempel på Tilas populære videoblogging

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.