RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake for fullt

Sist oppdatert:
Etter fem år er TTS igjen i offshoremarkedet for kraner.
TTS Marine er tilbake for fullt innen markedet for offshorekraner. Selskapet melder at krandivisjon i Norge har signert kontrakter for 126 millioner kroner for levering av kraner.

- TTS har som følge av avtaler som ble inngått i forbindelse med oppkjøp for fem år siden ikke vært aktiv i markedet for større offshorekraner. Disse avtalene har nå gått ut og TTS satser for fullt i dette markedet igjen. Et sterkt marked for offshorekraner sammen med eksisterende kunderelasjoner og kompetanse, vil gi TTS flere offshore krankontrakter fremover. Markedsutsiktene de neste årene er meget gode, skriver selskapet i en børsmelding.

Ålesund-rederiet Active Subsea har bestilt kraner for 107 millioner kroner. Rederiet har bestilt i alt 6 kraner til skip som er kontrahert i India. Kranene skal ha 60 tonns løftekapasitet og ha utstyr for bølgekompensering. Bølgekompenseringssystemet gjør at kranene kan operere på inntil 2.000 meters dybde i til dels grov sjø. TTS har levert tilsvarende type kraner tidligere.

To offshorekraner til en verdi av 19 millioner kroner skal leveres til det nederlandske rederiet Vroon Offshore Services B.V. Kranene vil ikke ha utstyr for bølgekompensering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere