RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake mot Rosenborg

Sist oppdatert:
Vålerenga gjør flere endringer på laget før kampen mot Rosenborg.

Onsdag kl. 20.00 tar Vålerenga i mot Rosenborg på Ullevaal stadion. Det skiller kun fire poeng mellom lagene før kampen, i favør trønderne, men Vålerenga har én kamp mindre spilt.

Mandag trente André Muri fotball med resten av laget siden hodesmellen mot Lillestrøm, og selv om vi ikke får lov til å røpe alle som starter mot Rosenborg, så kan vi fortelle at Muri går rett inn på laget mot trønderne. Muri ble for øvrig matchvinner mot Rosenborg på Ullevaal i fjorårets sesong.

Med fra start mot Rosenborg er også Fegor Ogude (karantene sist) og Veigar Páll Gunnarsson, i tillegg til at det kommer flere endringer på laget i forhold til de 11 som startet mot Hønefoss sist.

Kampen mot Rosenborg er den siste hjemmekampen før EM-pausen og Vålerenga håper på din støtte i jakten på tre poeng.

Kjøp dine billetter til kampen her

Hele kamptroppen til kampen får du her på vif-fotball.no i løpet av tirsdagen og hele startoppstillingen får du som vanlig rundt 75 minutter før kampstart onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere