*Nettavisen* Nyheter.

Tilbake på Valle

VALLE (vif.no): Vålerenga er tilbake på treningsfeltet på Valle etter at vinteren tvang laget utenbys forrige uke. En splitter ny kunstgressbane sikrer VIF-gutta optimale forhold før søndagens kamp mot Tromsø.

01.04.08 22:39

Undervarmen på den nye kunstgressbanen ved Vallhall er ennå ikke på plass. Vålerenga har derfor trent på Kadettangen i Sandvika deler av vinteren. Nå er imidlertid forholdene på Vallle som de skal være.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Så sant været holder seg skal vi være på Valle hele uka. Banen virker veldig bra nå og har blitt mye mykere etter at mildværet kom. Her kan vi forberede oss til kunstgresskampen i Tromsø, sier Vålerenga-trener Tor Ole Skullerud til vif.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kunstgress i Tromsø
Underlaget ligner det som møter VIF-spillerne på Alfheim stadion førstkommende søndag. Kampen mot Tromsø blir en av fire kunstgresskamper i Tippeligaen denne sesongen.

- Underlaget vil nok ikke påvirke laguttaket, men det at vi møter et godt Tromsø-lag på bortebane kan gjøre at vi tenker litt annerledes enn vi gjorde inn mot Aalesund-kampen.

- Vi tar alltid litt hensyn til hva vi møter, men det viktigste er at vi forsterker det vi gjorde bra selv. Vi har analysert Aalesund-kampen de siste dagene og kommer til å fokusere på det som var bra i åpningskampen frem mot søndag. Vi leverte mye godt angrepsspill og det er viktig å bygge videre på gode prestasjoner, forteller Skullerud.

- I tillegg vil vi selvfølgelig ta grep i forhold til noen småting som ikke var så bra.

God følelse
Etter all spenninga som knytter seg rundt en serieåpning, var gleden stor i Vålerenga-leiren etter lørdagens seier.

- Det var utrolig godt å komme i gang og få en god start. Vi har tatt med oss en god følelse inn i treningsuka. Selv synes jeg at det var fantastisk å oppleve stemninga på nært hold, trøkket fra Klanen var mektig, avslutter VIF-treneren.

Annonsebilag