Tilbake på vinnersporet

VIF Hockey slo Stjernen torsdag - tar i mot Lillehammer lørdag.

29.10.10 12:44

Vålerenga er tilbake på vinnersporet, selv om torsdagens seier i Stjernehallen satt langt inne. Hele 52 skudd måtte ble avfyrt mot hjemmelagets sisteskanse Pål Grotnes, og først tre minutter før full tid falt avgjørelsen. Regan Kelly ble matchvinner med et skudd fra blue-line da våre spillere klarte å stå i veien og ødelegge sikten godt nok til at landslagskeeper Grotnes måtte kapitulere.

Jakter revansje

Lørdag kommer Lillehammer på besøk til Jordal, et av kun to lag som har klart å slå oss i ordinær tid denne sesongen. Det skjedde for en snau måned siden, da Vålerenga tapte 1-4 i Kristins Hall. Lillehammer-trener Tor Nilsen er kjent for å analysere sine motstandere grundig, og han har garantert forberedt laget godt før lørdagens oppgjør. Laget er inne i en periode der de møter alle topplagene på rekke og rad, og de biter godt ifra seg. Mot Lørenskog og Stavanger tapte laget på hhv overtid og straffer, og torsdag ble det 2-4 for serieleder Sparta.

Vålerenga har slitt litt med uttellingen i det siste, mens bakover på banen har vi så langt vært svært solide. I løpet av 66 undertallsperioder har vi kun sluppet inn 3 baklengsmål, og Patrick DesRochers har hittil en redningsprosent på 95,3 - klart best i GET-ligaen. Vi ønsker oss noe bedre flyt i overtallspillet, og kanskje blir dette nøkkelen til seier mot Lillehammer. Det blir garantert en jevn og tett forestilling på Jordal lørdag.

Kjøp billett på forhånd!

Vi oppfordrer folk til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du billettkø på Jordal og kan istedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg som om du kjøper i lukene på Jordal!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal.

Vålerenga – Lillehammer
Jordal amfi, lørdag 30. oktober kl. 16.00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag