Tilbake til 50-tallet

Foto: (KappAhl)

KappAhl byr på kvinnelige former og cupcakes.

(SIDE2): KappAhl flørter med femtitallet i sin nye «Vintage Stories» kolleksjon.

Se bildespesial nederst i artikkelen!

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Hårruller og cupcakes
Romantiske blonder, blomster og lyse farger er stikkord for denne femtitalls-inspirerte kolleksjonen.
Presseansvarlig for KappAhl Norge, Eileen Antonsen, sier at de ønsker å fremme kvinnelige former og det å kunne nyte livet.

- Vi vil bort i fra det syltynne imaget, men heller vise at kvinner skal kose seg og vise frem sine kvinnelige former, sier Antonsen til Side2.

Derfor finner man også muffinsformer og søte forkler med blomstermønster i den nye kolleksjonen. Antonsen sier også at kolleksjonen viser at du kan ta med deg femtitalls-moten til årets trender og mote. Plaggene består blant annet av kjoler, topper, shorts og pysjamas. Perler er det ultimate smykketilbehør til femtitalls-looken. Hårruller, rød leppestift og mascara er også et must.

Mer moderne
Plaggene kommer i størrelser både for barn, unge og voksne. Kolleksjonen tilbyr også matchende accessories som paraplyer, hårpynt, vesker og solbriller.
Det kan absolutt se ut som at Vintage Kolleksjonen er med på å gi «kjerring-kjeden» et mer trendy og moderne uttrykk. Disse plaggene strutter av glede, lykke og optimisme. Den nye femtitalls-kolleksjonen vil være tilgjengelig i 75 av de 95 KappAhl-butikkene her i Norge fra uke 14.

Les også: Hyller kvinnens kurver

2951

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.