RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake til 90-tallet

(GettyImages)
Sist oppdatert:
Slik så kjendisene ut i tiåret som var preget av denim og leopardmønster.

(SIDE2): 90-tallsmoten med et hint av 80-tallet er på full vei tilbake i årets trendbilde. Platåsko, plagg i denimstoff og beige-farge er hotte nøkkelord for vår og sommer 2010.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Tøft, men behagelig
Moten på 1990-tallet skulle være uformell og behagelig, med elementer som denim og dyremønstre med leopard -og slangeskinnspreg. Retroklær var også populært, og moteklær inspirert av sportsverden ble også godt utbredt. Man skulle være tøff og kul, men antrekket skulle også være deilig å ha på seg.

Boyband og lettkledde damer
Nittitallet var tiden der rene gutte -og jenteband virkelig slo igjennom. Take That, Backstreet Boys, East17, Spice Girls og Destiny`s Child er noen av de største gruppene som fikk en pangstart på karrieren i dette tiåret. Modellverdenen var dominert av Kate Moss, Claudia Schiffer, Naomi Campbell og Cindy Crawford som alle ble store og internasjonale motekjendiser. På filmlerretet var det filmer som «Thelma&Louise», «Pulp Fiction», «Titanic» og «Matrix» som regjerte.

På TV så vi gjerne på barmfagre damer i røde badedrakter redde liv i TV-serien «Baywatch», vi lo så tårene trillet av replikkene i «Seinfeld», eller vi stilte spørsmål om Ross og Rachel ville finne tilbake til hverandre enda en gang i TV-serien «Friends».

Se hvordan kjendisene så ut på nittitallet og sjekk om du er klar for en ny runde med høye, klumpehæler, dyremønster og metalliske stoffer.

2822

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere