RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake til gråmarkedet

Sist oppdatert:
Tidligere toppsjef i Active 24 har blitt ansatt i et selskap i gråmarkedet.
Tidligere konsernsjef Thomas Christensen i Active 24 er blitt ansatt som ny finansdirektør i det unoterte teknologiiselskapet NetConnect Systems.

- Jeg har stor tro på NetConnect, og tror at nettbaserte løsninger for møtevirksomhet vil ha sterk vekst i årene som kommer, skriver Thomas Christensen i en pressemelding.

- Det er viktig å styrke arbeidet med å synliggjøre selskapet eksternt. En måte vi vurderer å posisjonere oss på i det voksende markedet er blant annet gjennom strategiske oppkjøp, fortsetter Christensen.

Etter at Mamut kjøpte Active 24 har derfor Christensen funnet seg en annen jobb.

- Vi gleder oss over å ha Thomas Christensen med på laget. Thomas' brede erfaring, solide faglige kompetanse og høye ambisjoner vil være viktige bidrag i det pågående arbeidet mot børsnotering. Thomas vil også spille en sentral rolle i våre M&A-prosesser og i forhold til kapitalmarkedet, uttaler konsernsjef Rolf Larsen i NetConnect.

Thomas Christensen har kjøpt NetConnect-aksjer i markedet, slik at han nå eier 98.710 aksjer i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere