RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake til skolen

Jeg har akkurat kommet hjem fra Monte Carlo. Det var en herlig tur!

Turneringsstrukturen var fantastisk, så god som noe annet sted i verden. Mange store spillere kom til turneringen, alle de beste fra Europa og mange av de dyktigste i USA i tillegg – for ikke å snakke om mine lagkamerater i PokerStars. Det var virkelig en uke for minneboka!

Ingen klarte å vente på at turneringen skulle starte, så det var masse action i ventetiden. Chris Moneymaker, Phil Hellmuth og jeg spilte kinapoker for 500 dollar per poeng på balkongen utenfor rommet mitt kvelden før turneringen startet. Vi hadde det moro, og ingen vant eller tapte spesielt mye. Den virkelige historien var at vi spilte middag mens vi spilte, og deretter lot alt ligge mens vi gikk ned for å spille medieturneringen. I løpet av kvelden hadde måkene ødelagt alt i forsøket på å komme til restene. Balkongen så ikke ut, med knuste tallerkener overalt. Det som ut som om jeg hadde hatt en ellevill fest, men heldigvis var ikke kona mi i nærheten!

Under hovedturneringen var jeg dypt konsentrert. Hver hånd som spilles er essensiell. Selv når du ikke er med i en hånd lenger, kan du plukke opp en viktig detalj om motspilleren, eller få med deg annen nyttig informasjon, og det kan være krevende å følge så nøye med. Men jeg ble involvert i en serie uheldige hender mot slutten av spilledag to. Etter at jeg nådde toppen med 130.000 i sjetonger, doblet jeg opp en kar med rundt 30.000 da hans A-J slo min A-Q. Så floppet jeg to par mot en kar som jeg var sikker på bløffet. Jeg ville derfor ikke høyne eller by mot ham, for det ville gitt ham muligheten til å komme billig unna. Dessverre var han ikke uten vinnerkort, og han traff to perfekte kort som ga ham en straight. Deretter doblet jeg opp en sjetongstakk på rundt 32.000 da han gikk all in før floppen og jeg synte med J-J. Det var en enkel avgjørelse, men han hadde K-K og vant. Så satset jeg mine siste 30.000 på et åtterpar og møtte A-K, men han traff et ess på river og dermed var jeg ute.

Uansett; nå er jeg hjemme i to dager for å slappe av, før jeg reiser videre til Caesars Indiana for å undervise på World Series of Poker-akademiet, en ny pokerskole hvor jeg er hovedinstruktør. Hvis noen ønsker mer informasjon, bør de sjekke ut www.wsopacademy.com. Vi vurderer også å undervise i forbindelse med det den nystartede turneringsserien WSOP Europa senere i år.

Greg 'FossilMan' Raymer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere