RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake til start

Sist oppdatert:
Etter å ha blitt assosiert med caps, hvite joggesko og bling-bling i flere år, satser Louis Vuitton nå på at de gamle er eldst og husker best.

(SIDE2:) Til sin seneste kolleksjon har motehuset leid inn USA's fremste stjernefotograf Annie Leibovitz, og et knippe kjente figurer av noe ulik art.

Film, politikk og sport
I bildene som igjen skal heve Louis Vuitton som statussymbol har hun brukt den tidligere sovjet-lederen Mikhail Gorbachev, den franske skuespilleren Catherine Deneuve og tennisstjernene Steffi Graf og Andre Agassi som modeller.

«Reise» er tema
Tema for bildene er reise, noe det franske luksus-merket ønsker å fokusere på, og som i følge en pressetalsmann har vært deres «kjerneverdi» helt siden oppstarten i 1854.

Verdens største portrettfotograf
Portrettfotografen Leibovitz har siden begynnelsen av 1970-tallet fotografert det meste av det som kan krype og gå i kjendisverdenen, inkludert det kjente «Rolling Stone»-coveret av John Lennon og Yoko Ono, en høygravid Demi Moore, Whoopi Goldberg i en badekar fylt med melk og nå nylig - de offisielle bildene av den engelske dronningen tatt i forbindelse med hennes USA-besøk i sommer.

Retrospekt-utstilling
En utstilling kalt «Annie Leibovitz: A Photographer's Life» åpnet på The Brooklyn Museum i New York i fjor høst og ble vist ved San Diego Museum of Art fra Februar til April i år. Utstillingen vises for øyeblikket ved High Museum of Art i Atlanta og inkluderer over 200 av hennes mest kjente portretter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere