RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbakekaller Findus-torsk

(findus.no)
Sist oppdatert:
Produsenten trekker et parti med Kapteinens Fylte Torsk med Hollandaisesaus fra markedet.

(SIDE2): Dette opplyser Findus i en pressemelding. Årsaken er at et parti med Kapteinens Fylte Torsk med Hollandaisesaus ikke inneholder det pakken tilsier.

Et produkt i samme produktserie men av annen smaksvariant er pakket i emballasjen som er merket med Kapteinens Fylte Torsk med Hollandaisesaus.

- Årsaken til at vi trekker tilbake dette produktet er at det har blitt feilpakket et produkt med saus bestående av bl.a. reker i forbrukerpakninger av typen Kapteinens Fylte Torsk med Hollandaisesaus. På grunn av allergifaren knyttet til reker tilbakekaller vi gjeldende parti med umiddelbar virkning, sier Administrerende Direktør Øivind Moen i pressemeldingen.

Det er kun et begrenset parti som har nådd markedet, og informasjon har gått ut til gjeldende butikker som nå er i gang med å fjerne produktet fra diskene.

Pakkefeilen gjelder produkter merket 02.2012 0308HX.

Findus opplyser at forbrukere som har kjøpt produkter med gjeldende merking kan henvende seg til konsumentkontakt@no.findus.com , eller på telefon 800 40 480.

Les også: IKEA tilbakekaller glass

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere