RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbakekaller Sjokade

(Stabburet)
Sist oppdatert:
Har funnet nøtter i det populære sjokoladepålegget.

(SIDE2): Stabburet tilbakekaller to partier Sjokade.

Tilbakekallingen gjelder følgende produkter:

* Sjokade, 500 gram, merket Best før 05.08.12

* Sjokade 25 % mindre sukker, 450 gram, merket Best før 05.08.12

Årsaken til tilbakekallingen er altså at Stabburet har fått inn ett beger med Sjokade 25 % mindre sukker som inneholder nøtter.

- Alt tilsier at dette er et engangstilfelle, men av forsiktighetsgrunner velger Stabburet likevel å kalle tilbake ”Sjokade”og ”Sjokade 25 % mindre sukker” merket Best før 05.08.12. Tilbakekallingen gjelder kun for disse to produktene merket med den aktuelle Best før-datoen, opplyser Stabburet i en pressemelding.

Feilen skyldes at ett beger fra en testkjøring ble pakket på en pall med ordinær vare. Forholdet er undersøkt grundig og alle fakta viser at den boksen som er oppdaget, er den eneste som er sendt ut.

- Vi tar denne saken svært alvorlig, og beklager på det sterkeste overfor den personen som kjøpte denne boksen, sier administrerende direktør Bente Brevik i Stabburet.

- Dette handler om å være føre var. Nøtter er et allergen, og vi vil ikke ta noen risiko. Vi vil derfor be forbrukere som har kjøpt ”Sjokade” og ”Sjokade 25 % mindre sukker” om å sjekke holdbarhetsdatoen på begeret. Skulle noen finne et Sjokade-produkt med den aktuelle holdbarhetsdatoen ber vi de ta kontakt med oss på 800 33 005, sier Bente Brevik.

- Produktet kan kun være helseskadelig for personer med hasselnøttallergi. Om noen skulle finne ”Sjokade” og ”Sjokade 25 % mindre sukker” merket med 05.08.12 ønsker vi likevel å få boksen med innhold returnert til oss, sier Brevik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere