Tilbød politimann munnsex

Foto: (Colourbox)

Bergenseren var rasende da han ble satt i fyllarresten.

29.01.09 16:04

(iBergen.no) En gang tidligere er 62-åringen dømt for trusler mot politimenn. Mandag ble han igjen dømt for to tilfeller av trusler og forulemping av polititjenestemenn.

Truet med Hells Angels
Sammen med kona ankom han Skoltegrunnskaien i Bergen med danskebåten i februar 2008. Begge var kraftig beruset og politiet ble tilkalt for å ta hånd om kona hans.

Da politipatruljen tilsnakket kona hans reagerte 62-åringen med sinne. Truslene haglet mot politimennene, som dermed pågrep mannen. I bilen mot politihuset fortsatte han å true dem.

Ifølge 62-åringen var han medlem i Hells Angeles og ville sørge for at politimennene og deres familier ville bli tatt av dage. I én time fortsatte truslene før han ble sendt i arresten. Etter avhør ble han løslatt.

- Er du homofil?
Tre måneder senere var han imidlertid tilbake i arresten, denne gangen for overstadig beruselse. Mens han satt og ventet på tur i innskrivingskøen ble han igjen truende overfor de uniformerte politimennene.

«Er du homofil? Jeg kan dra frem pikken så kan du suge den.» sa han til den ene arrestforvareren.

Bergen tingrett mente 62-åringen med denne uttalelsen forulempet arrestforvareren som prøvde å gjøre jobben sin. I tillegg ble drapstruslene ansett som forsøk på å få politibetjentene til å la være å arrestere ham.

Fikk ubetinget fengsel
At truslene hadde falt mens han fortsatt var på prøvetid fra forrige trusseldom, anså retten som straffskjerpende.

Både av allmennpreventive og individualpreventive hensyn ble 62-åringen idømt ubetinget fengsel i 60 dager.

Les mer på iBergen.no: Retten avviser Uppstrøms sykemelding

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Politi

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag