RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbudt NRK-jobb mot sex

Sist oppdatert:
Mina Hadjian (32) hevder hun ble tilbudt jobb i NRK mot sex for ti år siden.

(SIDE2): I herremagasinet Mann snakker den kontroversielle programlederen Mina Hadjian ut om sin radiokarriere, om andre kjendiser, sin nye kanal Radio Tango, og at hun er veldig opptatt av det med utnyttelse av kvinner.

- Jeg er veldig opptatt av dette med utnyttelse av damer. På mitt første møte med NRK, for ti år siden, ble jeg tilbudt å ha sex for å få jobben. «Du får jobben, vet du, Mina, hvis du bare er litt medgjørlig». Men jeg jobba for MTV Europe i London, så jeg sa: «Hallo! Jeg tjener dobbelt så mye som deg, jeg bor i London, jeg har 55 millioner seere. Kyss meg i ræva».

- Som dame i medieverden opplever man mye av dette. Men fokk it. Vi skal selvfølgelig ikke godta det, men hvis vi begynner å bitche om det, blir vi ikke tatt alvorlig, sier hun til Mann.

- Hårreisende
Kanalsjef i NRK P3, Marius Lillelien sier til VG søndag at han ikke kjenner til hendelsen Mina forteller om i herremagasinet.

- Jeg synes dette høres helt hårreisende og merkelig ut. Jeg visste ikke engang at hun hadde søkt jobb i NRK for ni år siden. Men på generelt grunnlag kan jeg si at at noe slikt ikke skal skje med folk som søker jobb her, det er totalt uakseptabelt, sier han til avisen.

Mina ønsket ikke å kommentere saken ytterligere overfor Side2 mandag ettermiddag.

Fikk sparken
I oktober i fjor skjelte Mina ut NRK på direkten. Da teknikken sviktet i andre del av hennes program «Mina», kalte hun NRK P3 for uprofffe. P3 reagerte med å kansellere sendingene samme uke hvor hendelsen fant sted, og senere ble det klart at nå var det nok. Mina fikk sparken.

Les saken: NRK sparket P3-Mina

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her

Relaterte saker:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere