RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr aksjer i Stolt-Nielsen

Sist oppdatert:
Investorene som bidar til å hjelpe kjemikalietankrederiet Stolt-Nielsen over kneiken ved å kjøpe tankskip av rederiet, kan bli sittende med aksjer i rederiet til Jacob Stolt-Nielsen
Ifølge Dagens Næringsliv får Mosvold-familien og de andre investorene som vurderer å kjøpe kjemikalietankskip av Stolt-Nielsen rett til å konvertere egenkapitalinnskuddet til aksjer i det børsnoterte rederiet.

Salgene av aktiva skjer i forbindelse med at Stolt-Nielsen trenger kontanter til å tilbakebetale lån og delta i en forventet emisjon i det deleide oljeserviceselskapet Stolt Offshore.

Det er Pareto Private Equity som er tilrettelegger for et selskap som skal overta 11 av Stolt-Nielsens kjemikalietankskip. Skipene skal leies tilbake til Stolt på lange kontrakter.

I tillegg til de lange kontraktene skal investorene ifølge DN ha blitt tilbudt en ekstra gulrot i form av en rett til å konvertere innsatsen til aksjer i Stolt-Nielsen sa.

Flere kilder bekrefter uavhengig av hverandre at Pareto og Stolt-Nielsen har tilbudt et slikt incentiv, og betegner det som en interessant oppside for investorene. Daglig leder Anders Endreson i Pareto Private Equity vil ikke kommentere DNs opplysninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere