RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr gratis aksjehandel i enkeltaksjer

Sist oppdatert:
Nettmeglerhuset Nordnet har nå tatt en ny vri for å skaffe flere kunder, og lanserer kurtasjefri aksjehandel i en utvalgt aksje hver måned i Oslo, Stockhom og København
Det vil være snakk om en enkeltaksje i hvert av de tre skandinaviske aksjemarkedene som vil kunne handles kurtasjefritt under parolen Månedens Aksjer hos Nordnet.

Nordnet, som er Skandinavias største mettmeglerhus, har for april valgt ut Norske Skog som Månedens aksje på Oslo Børs. Mens Volvo B og Vesta Windsystems er månedens aksjer i henholdsvis Stockholm og København. Tilbudet vil gjelde for de enkelte landenes Nordnet-kunder.

I tillegg vil samtlige Nordnet-kunder tilbys kurtasjefri handel i en enkelt aksje i det amerikanske markedet. Det er den russiske telekomoperatøren Rostelecom notert på NYSE som er månedens amerikanske aksje for april.

Nordnet vil lansere fire nye aksjer hver måned som kan handles uten kurtasje.

Nordnet øker også sitt tilbud til sine utenlandske kunder, og gir alle sine svenske kunder tilgang til å handle en kurtasjefri aksje på Oslo Børs hver måned.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere