RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr menn kurs i klesvask

Er du mann, synes klesvask er vanskelig og får stadig sure miner fra kjæresten når hvite klesplagg er blitt rosa? I Tyskland er krise-tiltak iverksatt.

Det er ikke alltid like lett å få seg til å samle opp skittentøy, legge det i vaskemaskinen, få i riktig dose vaskemiddel, og sette i gang maskinen på riktig program. På toppen av det hele, kan tøyet ende med å komme ut misfarget.

Egne kurs

Men det skal vaskemaskinprodusenter i Tyskland gjøre noe med. Nærmere bestemt har menn i München snart ikke lenger noen unnskyldning for å slippe klesvasken etter at det ble mulig å gå på kurs i klesvasking.

Kursene er ment å skulle hjelpe menn til å fjerne klesvask-byrden fra deres kvinnelige partneres skuldre.

Ifølge en fersk undersøkelse er det nemlig kvinner som står for klesvasken i 80 prosent av tyske husholdninger, melder Press Association.

Kurset gjelder for øvrig ikke bare forskjellige programmer vaskemaskiner kan ha, men også instruks i hvordan man sorterer hvitt fra farget tøy.

For ikke å glemme hvordan man bruker klesmykner.

Koster ingenting

Den som måtte innvende at klesvaskekurs er det siste han kunne tenke seg å bruke pengene på; glem det! Disse kursene er nemlig helt gratis. Og de arrangeres på et kjøpesenter i München, spesielt for menn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere