RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr tilståelsesdom til Ariel Castro

Cleveland (NTB-Reuters): Påtalemyndighetene i Ohio tilbyr en avtale om tilståelsesdom til Ariel Castro, som kidnappet og mishandlet tre kvinner over et tiår i Cleveland.

Det melder to TV-kanaler i Cleveland, som siterer ikke-navngitte kilder. Hensikten skal være å unngå at de tre kvinnene må vitne om hvordan Castro misbrukte dem. Kvinnene ble funnet i huset hans 6. mai i år, sammen med et seks år gammelt barn han fikk med en av de tre kvinnene.

Ifølge WKYC-TV innebærer avtalen at Castro ikke vil få dødsstraff. WOIO-TV melder at det snart vil bli tatt en avgjørelse om tilbudet. Hvis man kommer til enighet om en tilståelsesdom vil dette bli lagt fram for retten på fredag, melder begge TV-kanalene.

Hans advokater og påtalemyndigheten sa under et rettsmøte onsdag at de jobber med en avtale, men uten å opplyse om noen detaljer.

Castro (53) er tiltalt for 977 lovbrudd, blant annet bortføring og gjentatte voldtekter. Han er også tiltalt for fosterdrap, ved å ha tvunget en av kvinnene til å utløse en spontanabort. Dette tiltalepunktet risikerer han å bli dømt til dødsstraff for. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere