*Nettavisen* Nyheter.

Tilstanden bedret for kvinne etter arbeidsulykken i Verdal

Verdal (NTB): Kvinnen i 40-årene som ble hardest skadd i arbeidsulykken i Verdal onsdag, er på bedringens vei. Men alle de tre, som falt om lag 35 meter, betegnes fortsatt som alvorlig skadd.

Den øvre delen av krana på verftet Kværner Verdal knakk slik at kurven arbeiderne befant seg i, falt om lag 35 meter og traff lekteren under. De tre, to nordmenn og en polsk statsborger, fikk livreddende behandling før de ble fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim.

Onsdag kveld stabiliserte kvinnens tilstand seg, og torsdag morgen opplyste sykehuset at skadestatusen er endret fra meget alvorlig til alvorlig. De to mennene, som er rundt 40 år gamle, fikk også alvorlige skader. Deres tilstand er uendret gjennom natta.

De tre i kurven skulle ta bilder av og kontrollere malingsarbeid da ulykken inntraff. Arbeidstilsynet ble umiddelbart koblet inn i saken.

- Vi har funnet fysiske skader på flere av delene, men vi vet ikke hvorfor disse har oppstått. Vi vet ikke skaderekkefølgen her, dermed er det for tidlig å kommentere eventuelle ansvarsforhold, sa regiondirektør Stig Magnar Løvås i Arbeidstilsynet til Adressa etter ulykken. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.