RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilstanden kritisk for jente (2) bitt av hund

HUNDEBITT: En to år gammel jente er alvorlig skadd og fløyet til sykehus med luftambulanse etter å ha blitt bitt av en hund på Dragsten i Selbu kommune i Sør-Trøndelag fredag.
HUNDEBITT: En to år gammel jente er alvorlig skadd og fløyet til sykehus med luftambulanse etter å ha blitt bitt av en hund på Dragsten i Selbu kommune i Sør-Trøndelag fredag. Foto: Henrik Sundgård (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tilstanden er kritisk for ei to år gammel jente som fredag ble bitt av en hund i Selbu kommune i Sør-Trøndelag.

Det opplyser St. Olavs hospital i Trondheim, der jenta behandles for meget alvorlige skader. Hun ble fraktet til sykehus med luftambulanse.

Politiet var fredag ettermiddag på ulykkesstedet på Dragsten i Selbu, der de tok seg av de pårørende. Hunden er også tatt hånd om, melder Sør-Trøndelag politidistrikt.

Nå skal politiet avhøre vitner som var til stede. Det dreier seg om pårørende, opplyser operasjonsleder Victor Pedersen til NTB.

- De må få tid, understreker operasjonslederen.

Ifølge VG var det et søskenpar på to og åtte år som skulle hente ut valper fra en innhegning. Det var et barn som varslet om hendelsen.

- Barnet er bosatt på stedet og ble bitt av en type trekkhund. Det er flere hunder på stedet, sier politiets innsatsleder, Roger Mogstad, til NRK.

Ifølge politiet er det altfor tidlig å si om noen vil bli siktet i saken, og det er ikke avgjort om hunden skal avlives, får NTB opplyst.

Kommunens kriseteam er utkalt for å bistå de berørte, opplyser Selbu kommune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere