RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilstanden til skutt raner «svært kritisk»

Sist oppdatert:
Stockholm (NTB-TT): En 26-åring er på sykehus med livstruende skader, og fire andre antatte gjerningsmenn er pågrepet etter ranet i Södertälje. Samtidig jakter svensk politi på flere involverte.

En 26 år gammel mann ble alvorlig skadd da han ble truffet i hodet under en skuddveksling med politiet etter ranet i sentrum av Södertälje fredag.

Politiet opplyste lørdag ettermiddag at tilstanden hans er «svært kritisk», skriver TT. En rekke slektninger og venner våker over 26-åringen, som er innlagt på Karolinska universitetssykehus, hvor han får intensivbehandling, skriver Expressen.

Fredag kveld ble tre personer pågrepet, to menn og en kvinne i alderen 19-22 år, mistenkt for grovt ran eller medvirkning til grovt ran, skriver svenske aviser. Natt til lørdag ble ytterligere en 21 år gammel mann hentet inn til avhør, mistenkt for å ha beskyttet en av ranerne.

De fem tilhører samme vennegjeng og har flere ganger tidligere vært mistenkt for å stå bak grove ran, skriver Aftonbladet. I oktober 2011 ble tre av dem pågrepet etter at politiet hadde spanet på dem i over en måned.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere