Tilsto drap på ekssamboer i Telemark

Notodden/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Den tidligere samboeren til den 26 år gamle kvinnen som har vært meldt savnet i Telemark, har tilstått å ha drept henne.

15.10.12 20:05

Den 45 år gamle svenske statsborgeren var først siktet for å ha bortført 26-åringen, men tilsto drapet mandag ettermiddag i avhør i Sverige, dit han rømte med parets elleve måneder gamle sønn. Siktelsen lyder nå på overlagt drap.

Mannen forklarte hvor 26-åringen befant seg, og kort tid etter ble det funnet en død kvinne i en forlatt hytte nær Reskjemvatnet vest for Notodden.

- Vi ber om en foreløpig obduksjonsrapport av kvinnen og begjærer siktede utlevert tirsdag. Vi vet ikke når han vil være tilbake i Telemark. Det sto bra til med gutten da han ble funnet, og han er ivaretatt på en god måte, sier fungerende politiinspektør Kristin Bjelkemyr-Østvang i Telemark politidistrikt til NTB.

Da hun skulle hente gutten søndag i sitt tidligere hjem i Bø der 45-åringen fortsatt bor, ble bilen med de tre sett av vitner kjørende i rask fart vekk fra området. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.